DuckerFrontier: O mea alumini taʻavale e tupu i le 12% i le 2026, faʻamoemoe e sili atu tapunia, fenders

2

O se suʻesuʻega fou a DuckerFrontier mo le Aluminum Association e faʻatatau e le au fai taavale o le a tuʻufaʻatasia le 514 pauna o le alumini i totonu o le taʻavale averesi i le 2026, o le 12 pasene faʻateleina mai aso nei.

O le faʻalauteleina o loʻo i ai ni aʻafiaga taua mo le toe faʻaleleia o faʻalavelave, ona o le tele o vaega masani o le tino o loʻo valoia e faia ai suiga tetele i le alumini.

E oʻo atu i le 2026, o le a toetoe lava a mautinoa o se pulou o le alumini, ma e latalata i tupe o le ai ai se faʻaiʻuga poʻo se siʻusiʻu, e tusa ai ma DuckerFrontier.E iai sau avanoa e 1-i-3 o so'o se fender po'o se faitoto'a i luga o se fale fa'atau ta'avale fou o le alumini.

Ma e le'o o'o lava i suiga i vaega fa'atulagaina e fa'amoemoe e maua ai le sili atu le lelei i ta'avale kesi po'o le fa'atonutonuina o ma'a o fa'ata'ita'iga eletise.

“A’o fa’atupula’ia fa’alavelave fa’atau ma lu’itau tau si’osi’omaga-e fa’apea fo’i le fa’aaogaina o alumini ta’avale.O lenei manaʻoga o loʻo faʻavavevave ona o le maualalo o le kaponi, alumini malosi maualuga o loʻo fesoasoani i tagata taʻavale e faʻafetaui i tulaga fou o feʻaveaʻi, ma matou te faʻamoemoe i le tuputupu aʻe o le uʻamea i le faʻavavevave o le taʻavale eletise, "o le taʻitaʻifono a le Aluminum Transportation Group Ganesh Panneer. Novelis) na taʻua i se faʻamatalaga Aukuso 12. "O le faʻaogaina o maketi alumini taʻavale na fiafia i le tuputupu aʻe o tausaga taʻitasi i le limasefulu tausaga talu ai ma o le faʻalauteleina o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau i lalo o le auala e pei ona mafai ona faʻamoemoeina i aso nei.A'o fa'ateleina le avanoa o ta'avale eletise, fa'aoga alumini sili atu e fa'alautele le lautele ma fesoasoani e fa'aitiitia le mamafa o le maa ma le tau o le a mautinoa ai o le a mafai pea e tagata fa'atau ona filifili ta'avale maualuga ma loli e saogalemu, malie e ave ma sili atu mo le puipuiga o le siosiomaga. .”

Fai mai DuckerFrontier o le averesi o taavale i le 2020 e tatau ona i ai pe tusa ma le 459 pauna o le alumini, "taavale ona o le faʻateleina o le faʻaogaina o le tino o le taʻavale ( ABS), ma le alumini alumini ma extrusions, i le tau o togi masani o uʻamea.


Taimi meli: Oke-20-2020